Sisustussuunnittelu kannattaa tehdä huolella

Tunnelmaa ja toimivia ratkaisuja

Sisustussuunnittelija voi ehdottaa toimivia ja näyttäviä ratkaisuja, joita ei muuten tulisi välttämättä mieleenkään. Sisustussuunnittelua ei kannata ajatella kulueränä, sillä ammattilaisen avustuksella onnistut luomaan tavoittelemasi tunnelman kerralla ja valitset laadukkaita materiaaleja sinne, missä niistä on eniten iloa. Rahasi menevät varmasti järkeviin sisustusratkaisuihin.
sisustussuunnittelu

TUNNELMAA JA TOIMIVIA RATKAISUJA

Sisustussuunnittelija voi ehdottaa toimivia ja näyttäviä ratkaisuja, joita ei muuten tulisi välttämättä mieleenkään. Sisustussuunnittelua ei kannata ajatella kulueränä, sillä ammattilaisen avustuksella onnistut luomaan tavoittelemasi tunnelman kerralla ja valitset laadukkaita materiaaleja sinne, missä niistä on eniten iloa. Rahasi menevät varmasti järkeviin sisustusratkaisuihin, sillä ammattilaisen avulla onnistut materiaalivalinnoissa ja saat luotua tavoittelemasi tunnelman kerralla.

SISUSTUS KOKONAISUUTENA

Tiesitkö muuten, että kodin suurin sisustuselementti on lattiamateriaali. Ja sinällään miellyttävä väri saattaa olla isossa seinäpinnassa erikoisen näköinen ja vaikuttaa myös siihen, miltä muut värit ympärillä näyttävät. Sisustussuunnittelija osaa ottaa huomioon nämä seikat ja koko asunnon sisustuksen kokonaisuutena.
sisustussuunnittelu

SISUSTUS­SUUNNITTELU­PALVELUMME ETENEE VAIHEITTAIN

Kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja mieltymykset

Aloituspalaveri

Kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja
mieltymykset

Suunnitteluvaihe

Käydään läpi värejä ja materiaaleja mm. mallikappaleista

Esittely

Suunnitelman esitteleminen asiakkaalle ja sen tarkentaminen asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Valmis

Sisustussuunnittelu käyttövalmis!

SISUSTUS­SUUNNITTELIJAMME

teija-ojala

Sisustussuunnittelija, Pohjois-Pohjanmaa

TEIJA OJALA

Sisustussuunnittelijamme Teija Ojala luo asiakkaan näköisiä, aikaa kestäviä ja samalla trendikkäitä sisustuskokonaisuuksia. Hänen johtoajatuksenaan on tuoda ratkaisu asiakkaan sisustamiseen liittyvään pulmaan.

Teija on tehnyt sisustussuunnittelua valmiisiin asuntoihin sekä uudiskohteisiin. Hän on harrastanut sisustamista pitkään ja opiskeli sisustussuunnittelijaksi Oulun sisustusakatemiasta. Hän on itse mieltynyt maanläheisiin ja rauhallisiin kokonaisuuksiin, joissa materiaalit ja värit kestävät aikaa.

teija@castrokodit.fi
040 910 6430
instagram.com

minna-ojala

Sisustussuunnittelija, Uusimaa

MINNA OJALA

Sisustussuunnittelijamme Minna Ojalan tavoitteena on toteuttaa sisustussuunnitelma niin, että tiloista tulee käytännölliset, yhtenäiset ja viihtyisät – asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Hän on koulutukseltaan muotoilija (AMK, 2010) ja sisustussuunnittelija (Helsinki Design School 2020).
Sisustussuunnittelussa Minnaa kiehtoo yksityiskohtien kokoaminen toimivaksi, yhdenmukaiseksi sisustukseksi, joka kestää aikaa sekä tyyliltään että materiaaleiltaan. Lisäksi tilojen muunneltavuus on tärkeää.

Minna on tehnyt sisustussuunnitteluita koteihin ja julkisiin tiloihin sekä suunnitellut ja toteuttanut taidetekstiilejä ja akustiikkateoksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

minna@modisain.fi
040 779 0051
www.modisain.fi
instagram.com

 

STAILAA KOTISI UUSIKSI!

Sisustussuunnittelijamme palvelee kaikkia kodin sisustajia. 

UNELMAKOTI SINULLE?

Ota yhteyttä. Aloitetaan jo tänään!

Miksi keräämme henkilötietoja? Katso tietosuojaselosteemme.