Ammattimaista jälkeä lattiasta kattoon

SISUSTUSREMONTILLA ARVOA JA ASUMISEN ONNEA

Sisustusremonttipalvelumme on täydellinen paketti. Siihen kuuluu remontin lisäksi sen suunnittelu ja halutessasi myös sisustussuunnittelu. 

Sisustusremontit

Kodin pintojen, keittiön ja märkätilojen remontoiminen nostaa asuntosi arvoa ja käyttömukavuutta. Siksi sisustusremontit kannattaa antaa osaavien ammattilaisten tehtäväksi. Suunnittelemme remontit asiakkaan kanssa yhdessä. Tuomme toiveiden mukaan tiloihin persoonallista säväystä, modernin tuulahduksen tai remontoimme talon sen vanhaa henkeä kunnioittaen.

Ammattilaisen työnjälkeä ja turvallisuutta

Rakennusalan ammattilaisena näemme aina pintaa syvemmälle, mikä on tärkeä seikka onnistuneen pintaremontin taustalla. Osaamme ottaa remonteissa huomioon talojen erilaiset rakenneratkaisut ja remontin myötä avautuvat mahdollisuudet vaikuttaa tilojen toiminnallisuuteen ja yleisilmeeseen. Kylpyhuoneremonteissa VTT:n sertifioimat märkätila-asentajamme takaavat, että työnjälki on kauttaaltaan laadukasta. Oikein tehty märkätilaremontti ehkäisee mahdollisia vahinkoja ja on työn jäljen puolesta näyttävä. Uudistamme myös silikoni- ja kaakelisaumoja, mitä suositellaan tehtäväksi muutamien vuosien väliajoin. Lisäksi palveluihimme kuuluu saunatilojen pintakäsittelyt – vanhakin sauna muuttuu yllättävän hienoksi oikeanlaisella pintakäsittelyllä.

Ammattilaisen suunnittelema sisustusremontti kestää aikaa

Emme ole sidottuja tiettyihin tavarantoimittajiin ja voimme hankkia sisustusmateriaalit myös asiakkaan haluamalta myyjältä.

teija-ojala

Sisustussuunnittelija, Pohjois-Pohjanmaa

TEIJA OJALA

Sisustussuunnittelijamme Teija Ojala luo asiakkaan näköisiä, aikaa kestäviä ja samalla trendikkäitä sisustuskokonaisuuksia. Hänen johtoajatuksenaan on tuoda ratkaisu asiakkaan sisustamiseen liittyvään pulmaan.

Teija on tehnyt sisustussuunnittelua valmiisiin asuntoihin sekä uudiskohteisiin. Hän on harrastanut sisustamista pitkään ja opiskeli sisustussuunnittelijaksi Oulun sisustusakatemiasta. Hän on itse mieltynyt maanläheisiin ja rauhallisiin kokonaisuuksiin, joissa materiaalit ja värit kestävät aikaa.

teija@castrokodit.fi
040 910 6430
instagram.com

minna-ojala

http://www.modisain.fiSisustussuunnittelija, Uusimaa

MINNA OJALA

Sisustussuunnittelijamme Minna Ojalan tavoitteena on toteuttaa sisustussuunnitelma niin, että tiloista tulee käytännölliset, yhtenäiset ja viihtyisät – asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Hän on koulutukseltaan muotoilija (AMK, 2010) ja sisustussuunnittelija (Helsinki Design School 2020).
Sisustussuunnittelussa Minnaa kiehtoo yksityiskohtien kokoaminen toimivaksi, yhdenmukaiseksi sisustukseksi, joka kestää aikaa sekä tyyliltään että materiaaleiltaan. Lisäksi tilojen muunneltavuus on tärkeää.

Minna on tehnyt sisustussuunnitteluita koteihin ja julkisiin tiloihin sekä suunnitellut ja toteuttanut taidetekstiilejä ja akustiikkateoksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

minna@modisain.fi 
040 779 0051
www.modisain.fi
instagram.com

STAILAA KOTISI UUSIKSI!

Sisustussuunnittelijamme palvelee kaikkia kodin sisustajia. 

UNELMAKOTI SINULLE?

Ota yhteyttä. Aloitetaan jo tänään!

Miksi keräämme henkilötietoja? Katso tietosuojaselosteemme.