Lähtökohtana oikein valittu ja tehokas lämmitys

Energia­ratkaisut

Lähtökohtana oikein valittu ja tehokas lämmitys

Omakotilain energiaratkaisun pohjana on oikein valittu lämmitysmuoto. Peruspakettiimme kuuluu vakiona poistoilmalämpöpumppu, joka on vaivaton ja energiatehokas lämmitysmuoto. Takkavaihtoehtona tarjoamme Tulikiven takkaa peltihormilla. Meiltä saat kotiisi myös aurinkokennot, vesi-ilmalämpöpumpun tai vesikiertotakan. Vaihtoehtomme takaavat erittäin ekologiset ja kestävän kehityksen mukaiset energiaratkaisut pitkälle tulevaisuuteen.
Ekovilla-ekorakenne-4
Matalaenergiatalo

Kappaletavarasta rakennetussa Castro kodissa on yhtenäinen ja lähes saumaton rakenne. Tekemämme talot ovat testatusti matalaenergiataloja, sillä niiden ilmatiiveysluku on alle 0.8.
Teemme matalaenergiataloihin vaatimuksien mukaiset painekokeet, jolloin energiatodistus on tarkka ja todellisuutta vastaava.

Passiivitalo tarvittaessa
Talon energiatehokkuutta voi vielä parantaa valitsemalla energiatehokkaammat kodinkoneet ja talotekniset laitteet. Lisäksi asennustyöllä on merkitystä. Pyrimme asentamaan esimerkiksi ilmastointiputket aina lämpimään tilaan, jolloin ilmanvaihtokoneen energiatehokkuutta saadaan parannettua.

Ekologinen Castro-koti

UNELMAKOTI SINULLE?

Ota yhteyttä. Aloitetaan jo tänään!

Miksi keräämme henkilötietoja? Katso tietosuojaselosteemme.