Castro Kodit

Tilaa iloisille yllätyksille

Castro Kodit huolehtii tarvittaessa puolestasi kaikkeen rakentamiseen liittyvästä, aikataulu ja budjetti pysyvät raameissa ja lopputulos takuulla hyvä. Tilaa jää vain iloisille yllätyksille!

Yksi yhteyshenkilö

Asiakkaan on helppo toimia Castro Kotien kanssa, sillä rakennusprojektin aikana yhteydenpito toimii yhden henkilön kautta.

Luotettavat kumppanit

Aliurakoitsijamme ovat ammattitaitoisia ja luotettavia.

Niin valmis kuin haluat

Meillä valmiiksi tehty omakotitalo tarkoittaa sitä, että asiakas voi viedä tavaransa uuteen, täysin valmiiseen ja loppusiivottuun kotiin, jossa on myös pihatyöt tehtynä. Voit valita, kuinka valmiin talon haluat.

Keskity elämään

Voit keskittyä rakennusaikana vaikkapa työhön, perheeseen ja harrastamiseen, sillä Castro Kodit hoitaa tarvittaessa kaiken rakentamiseen liittyvän tontin raivauksesta siivouksiin ja paperisotaan.

Budjetti ja aikataulu pysyvät hallinnassa

Kun työhön ryhdytään alan ammattilaisten tekemien laskelmien ja suunnitelmien pohjalta, budjetti ja aikataulut pysyvät raameissa ilman yllätyksiä. Rakennamme kappaletavarasta, eikä elementtitoimitusta ei tarvitse odotella.

Yksilöllinen koti

Saat halutessasi täysin yksilöllisen ja omia tarpeitasi vastaavan kodin. Koska rakennamme kappaletavarasta, muutosten tekeminen talomalleihin on helppoa, eikä maksaa liikaa. Talo voidaan rakentaa myös omien tai arkkitehdin piirustusten pohjalta.

Käsin tehty
Rakennuksen jokainen yksityiskohta tulee tehtyä ja tarkastettua huolellisesti, kun kaikki kulkee osaavien käsien kautta. Tämä on yksi kappaletavarasta rakentamisen eduista. Aliurakoitsijamme ovat luotettavia toimijoita.
Otamme vastuun

Sen minkä teemme, pystymme myös takaamaan. Otamme vastuun työmaan turvallisuudesta, aliurakoitsijoiden työstä ja mahdollisista virheistä.

UNELMAKOTI SINULLE?

Ota yhteyttä. Aloitetaan jo tänään!

Miksi keräämme henkilötietoja? Katso tietosuojaselosteemme.