Yksilöllisiä koteja laadukkaista materiaaleista

Jos et löydä toteuttamistamme kodeista suoraan itsellesi sopivaa mallia, pohjaratkaisua muunnetaan tarpeesi mukaan. Kappaletavarasta tehtäessä muunneltavuus on omaa luokkaansa.

Millainen koti?

 • Sinulla voi olla omat piirustukset
 • Talo voi olla arkkitehdin suunnittelema
 • Voit valita Castro-kodeista sopivan vaihtoehdon.

Jos et löydä toteuttamistamme kodeista suoraan itsellesi sopivaa mallia, pohjaratkaisua muunnetaan tarpeesi mukaan. Kappaletavarasta tehtäessä muunneltavuus on omaa luokkaansa.

Suunnitelman täydennämme tykötarpeilla

 • Autotallit
 • Ulkovarastot
 • Terassit

Projektin vaiheet

 1. Kodin suunnittelu ja kustannuslaskelma
 2. Tontin hankinta
 3. Viranomaisluvat ja rakennusvalvoja
 4. Tontin raivaus ja maaperätutkimukset
 5. Maapohjatyöt ja tarvikkeet
 6. Sisustussuunnittelu
 7. Rakennusvaihe
 8. Viimeistelytyöt; ulkomaalaukset ja muuttosiivous
 9. Muutto

Sisustussuunnittelu

Suunnittelu on isossa roolissa ja tärkeä osa rakennusprojektia. Suunnittelussa kuuluu panostaa myös sisustukseen, sillä siinä ratkaistaan asuinmukavuuteen vaikuttavat tekijät.

Sisustussuunnittelu kuuluu peruspalveluumme. Kanssamme saat mennä mukavuus ja tyylikkyys edellä. Teemme kodistasi erinäköisen kuin muut: annamme sille raikkaan ja nuorekkaan ilmeen. Tyylikkäät ratkaisut tuovat asumiseen erilaista mukavuutta kuin käytännöllisyys. Esimerkiksi isot ikkunat antavat valoa, jota kaipaamme lisää suurimman osan vuodesta. Saunan lasiseinä avartaa kylpyhuonetiloja ja antaa tilaan valoa ja keveyttä.

Castro-koti on passiivitalo tarvittaessa

Talon ilmatiiveysluvuissa olemme yksi parhaimmista Kainuun alueella. Talon energiatehokkuutta voidaan vielä parantaa laitteilla ja laadukkaalla työllä. Taloissamme esimerkiksi ilmastointiputket pyritään asentamaan aina lämpimään tilaan, jolloin saadaan paras hyöty ilmastointikoneelle.

Laadukkaat materiaalit ja yksityiskohdat kuuluvat myös sisustukseen. Castro-kodeissa on:

 • parkettilattiat
 • kivitasot
 • seinämallin wc-istumet
 • ledivalaistus
 • laadukkaat kodinkoneet

Peruspakettiin sisältyvät kodinkoneet pesukonetta ja kuivausrumpua myöten.

logot

Energiaratkaisut

Peruspakettiin kuuluu vakiona poistoilmalämpöpumppu. Se on helppo ja vaivaton lämmitysmuoto. Takkavaihtoehto vakiopaketissamme on Tulikiven takka peltihormilla. Valikoimissamme on myös aurinkokennot, vesi-ilmalämpöpumppu ja vesikiertotakka. Vaihtoehtomme tarjoavat erittäin ekologiset ja kestävän kehityksen mukaiset energiaratkaisut.

Matalaenergiataloja

Kappaletavarasta saadaan yhtenäinen ja lähes saumaton rakenne. Tekemämme talot ovat testatusti matalaenergiataloja. Taloihin teemme nykyvaatimuksien mukaiset painekokeet, jolloin saadaan tarkka ja realistinen energiatodistus.

Talon energiaratkaisut lähtevät oikein valitusta ja tehokkaasta lämmityksestä.

Poistoilma
Poistoilma
Aurinko
Aurinko
Ilmalämpö
Ilmalämpö
Takka
Takka
Maalämpö
Maalämpö

Kustannukset

Erittäin tärkeä osa rakennusprojektia on helppous myös talouden hallinnassa. Hintamme ovat kilpailukykyiset muiden toimijoiden kanssa, ja palvelupakettimme on laajin. Hinnoittelussa käytämme kahta periaatetta.

1. Avaimet käteen -hinta. Castro-koti hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti, ja laskemme sinulle kokonaistarjouksen.

Kaikkien työvaiheiden laskutus hoituu kauttamme silloin, kun tilaukseesi ei tule muutoksia. Vaiheet lasketaan Avaimet käteen -tarjoukseen eikä sinun tarvitse vastaanottaa erillisiä laskuja projektin aikana esimerkiksi sähkötöistä tai rakennusjätteen viennistä.

2. Hinnoittelu työvaiheittain. Voit laskea, mitkä vaiheet teet halutessasi itse.

Voimme tehdä sinulle tarjouksen tietystä vaiheesta eteenpäin. Palvelupaketin sisältöä on mahdollista muunnella. Omakotitalon rakentajana voit tehdä itse haluamasi vaiheet. Muuntelu onnistuu rakennusprojektin edetessäkin, jos tilanteesi niin vaatii.