Sisätilat tämän päivän trendien mukaiseksi!

Sisustustöissä vaalimme tinkimätöntä laatua, joka on hioutunut vuosien varrella. Suunnittelemme kotiisi raikkaan, modernin ja tyylikkään ilmeen.

sisustusremontit

Sisustusremontit

Sisustusremonttipalveluumme kuuluvat suunnittelu ja remontin toteutus. Pintaremontin avulla vanhakin talo saadaan loistoon ja tarvittaessa myyntikuntoiseksi.

Pesuhuone- ja keittiöremontti tuovat asunnolle heti arvonnousua ja lisää myös käyttömukavuutta. Kodin arvon ylläpitäminen ja tyylin päivittäminen tähän päivään on varmasti hyvä sijoitus!

Märkätilat

Sisustusremonteissa olemme erikoistuneet myös kodin märkätiloihin. Kylpyhuoneremonteissa onnistuneen ilmeen lähtökohtana on ammattitaidolla tehty märkätila-asennus. VTT:n sertifioidut märkätila-asentajamme takaavat, että laatu säilyy myös pintaa syvemmällä. Märkätilojen remonteilla nostat talon arvoa ja ennalta ehkäiset mahdollisia vahinkoja. Ennalta ehkäisevät toimet esim. silikoni- ja kaakelisaumojen uudistukset ovat myös suositeltavaa väliajoin. Saunaremontit sekä saunatilojen pintakäsittelyt kuuluvat myös palveluihimme.