Asiakkaamme kertomaa

Tärkeintä meille on asiakkaidemme tyytyväisyys ja onnistunut lopputulos. Asiakkaidemme palaute ja viesti kertoo siitä kaiken.

Eila ja Jouko Ilkko: “Tyytyväisyys leimaa taloprojektia”

Eila ja Jouko Ilkko ovat syntyperäisiä kainuulaisia, jotka päättivät kuuden vuoden Lahdessa asumisen jälkeen muuttaa takaisin Kajaaniin. Haaveissa oli uusi koti kahdelle aikuiselle. Castro Kodit toteutti Ilkoille heidän toiveidensa mukaiseksi räätälöidyn kodin. Ilkot kuvailevat yrityksen toimintaa joustavaksi ja asiantuntevaksi.

Metsäteollisuuden palveluksessa uransa tehnyt puutalousinsinööri Jouko ja EU-asioiden parissa työskennellyt Eila tulivat paluumuuttajina Kainuuseen loppukeväällä 2015. Kajaaniin Kangasmaaston uudelle asuinalueelle alkoi nousta oma, pitkälti itse suunniteltu koti, jonka Castro Kodit rakensi.

Perustukset olivat valmiina toukokuun puolivälissä. Meillä on vapaa-ajan asunto Oulujärven rannalla. Asuimme siellä toukokuusta marraskuuhun, kunnes uusi koti valmistui, Jouko muistelee.

Ilkkojen uudessa kodissa on huoneistoalaa 108 neliötä ja rakennusalaa yhteensä 135 neliötä. Lisäksi kotiin kuuluu piharakennus.

Pari makuuhuonetta, pukeutumishuone, olohuone-keittiö, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja wc. Tämä on pieni kahden aikuisen talo. Kaikki on käden ulottuvilla yhden pysähdyksen taktiikalla, Eila nauraa.

Castro Kodit onnistui täyttämään toiveet

Kun Ilkot alkoivat suunnitella paluumuuttoa Kajaaniin, he katselivat netistä myytävinä olevia taloja. Yksi taloista oli Castro koti, joka vastasi pariskunnan vaatimustasoa.

– Halusimme uuden omakotitalon avaimet käteen -ratkaisuna, vaikka meillä itsellämme on kokemusta myös rakentamisesta. Meille tuli sellainen tunne, että Castro Kodit pystyy toteuttamaan sellaisen talon kuin me haluamme. Muut talotoimittajat eivät pystyneet tällaista kokonaistoimitusta tontin raivaamisesta lähtien tarjoamaan, Jouko kertoo.

Suunnittelun lähtökohtana oli energiatehokas ja moderni talo.

– Valitsimme lämmitysmuodoksi poistoilmalämpöpumpun. Uskon, että energiankulutus tulee olemaan alle 10 000 kilowattia vuodessa. Talossamme on suoritettu myös tiiveysmittaus, jonka tulokset osoittivat, että suunnittelussa on onnistuttu erinomaisesti, Jouko kiittelee.

Ilkot valitsivat itse kaikki pintamateriaalit kotiinsa. Castro Kotien kanssa tehdyn sopimuksen etuna oli se, että he pystyivät joustavasti vaihtamaan kodin pintamateriaaliratkaisuja haluamiinsa ja maksamaan näppärästi vain hankintahinnan erotuksen.

– Kotimme on aika pitkälti omaa suunnittelua. Se on laadukas ja räätälöity meidän omiin tarpeisiimme yhteistyössä Castro Kotien kanssa, Eila ja Jouko kertovat.

Yhteistyön toimivuus oli avainasia

Pariskunnan mukaan luottamus yritykseen syntyi jo heti projektin alkuvaiheessa. Ilkkoja informoitiin työn etenemisestä, työmaa pysyi siistinä ja työnjälki on hyvää.

Kävin työmaalla melkein päivittäin. Heti syntyi mielikuva, että paikalla ovat osaavat työntekijät. Heidän kanssaan oli luontevaa keskustella projektin etenemisestä. Toiminta oli joustavaa ja asiantuntevaa, ja aikataulut pitivät. Yhteistyön toimivuus on avainasia tällaisessa projektissa, Jouko sanoo.

Ilkot ovat asuneet kodissaan vuodesta 2015 lähtien.

On hyvä tunne tulla kotiin. Kannattaa tarttua Castro Koteihin, kyllä me voimme heitä suositella, Eila tiivistää.

Meidän tapauksessa he ovat osoittaneet, että he pystyvät tekemään talon vaativillekin asiakkaille. Saimme sellaisen talon kuin halusimme, ja kustannusarviot pitivät. Tyytyväisyys leimaa tätä taloprojektia, Jouko täydentää.


 

Kari Ojala
Rakentaja, toimitusjohtaja
Puh. 050 402 3441

 

Tuomas Ojala
Työnjohto, talonrakentaja
Puh. 050 556 5066

Castro Kodit talot ovat täysin muuttovalmiita.

Talot varustetaan nykyaikaisella talotekniikalla ja ovat energiatehokkaita. Rakennusmateriaalit valitaan huolella, tyylikkäät ja nykyaikaiset sisustusratkaisut viimeistelevät talon ilmeen ja laadun. Ulkopuolen maalaus sekä loppusiivous kuuluvat pakettiin ja piha haluttaessa myös nurmetettuna

Olen kiinnostunut tästä mallista

Ota yhteyttä ja lähdetään suunnittelemaan sinun toiveidesi mukainen talopaketti valitsemastasi mallista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, kiitos.

Nimi

Paikkakunta

Puhelinnumero

Sähköposti

Lisätietoja

1. Oletko suunnittelemassa uuden omakotitalon hankkimista?

2. Missä asumismuodossa asut nyt?

AsumismuotoOmistusVuokra

3. Tontti

4. Rakennuspaikka